Om

Personen bag

Mit navn er Peter Lundqvist. Jeg har altid haft en stor passion for at skabe noget og bruge mine evner inde for illustration. Som far selv, ved jeg hvor stor glæde en bamse kan være for et barn. 

I 2018 kom jeg i kontakt med en fabrik, som producere høj kvalitets bamser, og jeg har derfor stiftet Pluniverse ApS for at  skabe et Dansk firma, som ligger vægt på både design, kvalitet og kan producere bamser i alverdens størrelser og former. 

Hvad er Pluniverse

Pluniverse ApS er en bamsedesign- og produktions virksomhed som blev stiftet i april 2020. Pluniverse specialisere sig i at designe og levere top kvalitets bamser og maskotter. Materialet som bamserne bliver lavet af er 100% polyester og kan betegnes som plys-dyrs, hvilket gør at de er ekstra bløde og enormt dejlige at holde og kramme. Alle design fra Pluniverse er originale og udviklet af virksomheden selv, som lægger stor fokus på det legsommelige og humor.

Hvem er målgruppen

Som udgangspunkt er der ikke en bestemt målgruppe på bamser, da de designes til bestemte formål.
Dog er Pluniverses egne designs primært tiltænkt til målgruppen af børn i alderen 0-6 år og andre barnlige sjæle. Bamserne kan også nemt bruges som pyntepuder og inventar i stole, sofaer, på hylder mv.

Hvorfor bamser og plysdyr

Kærlighed, Omsorg, Glæde, Leg og Tryghed er noget alle har behov for i forskellig omfang, og specielt i en ung alder. Så i og med at Pluniverses mål er at dække disse behov, kommer “bamsen” perfekt ind i billedet. 

Hvem kan købe produkter og design

Plunivese’s hovedbeskæftigelse er B2B markedet, hvor der i samarbejde med grossister, supermakeder, foreninger, klubber mv. står for salg til private. 

Hvordan designer jeg min egen bamse

Er du en virksomhed, forening, grossist eller lign. som ønsker enten en maskot eller et bestemt motiv/design, hjælper Pluniverse med at gøre dette til virkelighed. Mere information om dette kan læses på siden “Dit Design”. 

Pluniverse's Mission

Pluniverses eksistensgrundlag er “at skabe en fremtid fyldt med glæde, kærlighed og inspiration til leg og fantasi”. Med børn i fokus og muligheden for at få deres fantasi til at vokse ved hjælpe af leg med plys-dyrs bamserne. Målet er at skabe en idérig fremtid for kommende generationer, hvor det er let at tænke ud af boksen.

Missionen er dermed at kunne bringe glæde og smil ind i hverdagen og kunne inspirere til at videregive smilet, samt fremme kærligheden glæden. At kunne bringe den fysiske leg på banen igen i form af humor i designet og tryghed til børn ved hjælp af den bløde i kvalitet. Dette gør at Pluniverses bamser både kan bruges som legekammerat eller at holde om for at mærke kærligheden.

Pluniverse's Vision

Pluniverse har et klart mål, som bestræber sig på at være med til at gøre verden et bedre sted. Det er derfor en vigtig kerneværdi at kunne skabe glæde til alle børn, uanset alder, baggrund og social status.

Pluniverse har det derfor en stærk vision, at med tiden at kunne give en % del af det årlige overskud til godt gørende formål, som f.eks støtte lokale events og foreninger, uddeling af bamser og midler til børn & unge, samt gå ind i kampen for en bæredygtig fremtid.

Velgørenhed

Det er i Pluniverses ånd at være med til at skabe glæde. Så er du en insitution, forening, virksomhed eller anden form for initiativtager og ønsker du at blive klogere på hvad Pluniverse kan hjælpe med.
Så skriv en mail til velgorenhed@pluniverse.dk.

Interesseret?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan du får fat i et plysdyr, eller om hvordan Pluniverse kan være med til at realisere dine drømme.
Så skriv tag endelig kontakt, enten via ringe på 23 10 81 90 eller skriv til os enten via bruge kontaktformularen, eller direkte på info@pluniverse.dk