Om Os

Hvad er Pluniverse

Pluniverse er en bamsedesign- og producentvirksomhed opstartet i 2020, som specialisere sig i at designe og leverer top kvalitets plys dyr. Definationen på plys-dyrs bamser er at de er ekstra bløde i materialet og fyldet hvilket gør dem enormt dejlige at holde om og kramme indbydende. Alle plys-dyrs design fra Pluniverse er originale og udviklet af virksomhedens egen designer som lægger stor fokus på det legsommelige og humoren i hvert enkelt design.

Hvem er målgruppen

Produkterne er primært tiltænkt til målgruppen af børn i alderen 0-6 år og andre barnlige sjæle. Bamserne kan også nemt bruges som pyntepuder og inventar i stole, sofaer, på hylder mv.

Hvorfor bamser og plysdyr

Kærlighed, Omsorg, Glæde, Leg og Trykhed er noget alle har behov for i forskellig omfang, og specielt i en ung alder. Så i og med at Pluniverses mål er at dække disse behov, kommer “bamsen” perfekt ind i billedet. 

Trykheden skinner stærkt igennem, hvis man ser på psykoanalysens “Overgangsobjekt”, som blev beskrevet af Donald W. Winnicotts. Dette er en type objekt som der i særlig grad befordrer barnets udvikling fra alderen 4-12 måneder. Overgangsobjektet kan være en bamse, som er tilstede når barnet er lagt til at sove, og ikke ser sin forældre barnet skal sove eller bliver passet af andre.

Hvem kan købe produkter og design

Plunivese’s hovedbeskæftigelse er B2B markedet, hvor der i samarbejde med grossister, supermakeder, foreninger, klubber mv. står for salg til private. 

Hvordan designer jeg min egen bamse

Er du en virksomhed, forening, grossist eller lign. som ønsker enten en maskot eller et bestemt motiv/design, hjælper Pluniverse med at gøre dette til virkelighed. Mere information om dette kan læses på siden “Dit Design”. 

Pluniverse's Mission

Pluniverses eksistensgrundlag er “at skabe en fremtid fyldt med glæde, kærlighed og inspiration til leg og fantasi”. Med børn i fokus og muligheden for at få deres fantasi til at vokse ved hjælpe af leg med plys-dyrs bamserne. Målet er at skabe en idérig fremtid for kommende generationer, hvor det er let at tænke ud af boksen og det ikke er et en ulempe at at skille sig ud.

Missionen er dermed at kunne bringe glæde og smil ind i hverdagen og kunne inspirere til at videregive smilet samt fremme kærligheden glæden. At kunne bringe den fysiske leg på banen igen i form af humor i designet og trykhed til børn ved hjælp af den bløde i kvalitet. Dette gør at Pluniverses bamser både kan bruges som legekammerat eller at holde om for at mærke kærligheden.

Pluniverse's Vision

Pluniverse har et klart mål, som bestræber sig på at være med til at gøre verden et bedre sted. Det er derfor en vigtig kerneværdi at kunne skabe glæde til alle børn, uanset alder, baggrund og social status.

Pluniverse har det derfor en stærk vision, med tiden at kunne give en % del af det årlige overskud til godt gørende formål, som f.eks støtte lokale events og foreninger, uddeling af bamser og midler til børn & unge, samt gå ind i kampen for en bæredygtig fremtid.

Velgørenhed

Det er i Pluniverses ånd at være med til at skabe glæde. Så er du en insitution, forening, virksomhed eller anden form for initiativtager og ønsker du at blive klogere på hvad Pluniverse kan hjælpe med.
Så skriv en mail til velgorenhed@pluniverse.dk.

Interesseret?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan du får fat i et plysdyr, eller om hvordan Pluniverse kan være med til at realisere dine drømme.
Så skriv tag endelig kontakt, enten via ringe på 23 10 81 90 eller skriv til os enten via bruge kontaktformularen, eller direkte på info@pluniverse.dk